Együtt segítettünk!

2020. május 3.

A Netpanel tagjai a kérdőívek kitöltésével nemcsak pontokat gyűjthettek – melyeket aztán vásárlási utalványokra vagy a nyereményjáték-sorsjegyekre válthatnak –, hanem egy-egy jó ügyet is szolgálnak. 2019 januárja óta ugyanis minden kitöltött kérdőív után 1 forintot különítünk el valamilyen nemes célra.

A koronavírus helyzetre tekintettel a tavaly összegyűlt összeget – megnövelve az idén január és március között kitöltött kérdőívek számával – a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak juttattuk el. Az elmúlt 15 hónapban a Netpanel tagjai 354.887 kérdőívet töltöttek ki, így ezzel az összeggel segíthettünk, amit ezúton is köszönünk minden válaszadónknak.

(További információ a Netpanel társadalmi felelősségvállalásáról ezen az oldalon érhető el.)

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

Megkezdjük az utalásos kifizetés tesztelését!

Novembertől kísérleti jelleggel, korlátozott számban a tagok egy részének biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy választhassák a banki átutalással történő kifizetést (az utalványok helyett). A tesztre való meghívásról a 15.000 Ft vagy e feletti összegű jutalmat novembertől igénylők közül az erre kiválasztott tagok e-mailben kapnak értesítést.

Embert barátjáról...

A Netpanel 2023 tavaszán a barátairól, barátságairól kérdezte a paneltagokat, mert kíváncsiak voltunk, nektek milyen tapasztalataitok vannak az egyik legfontosabb emberi kapcsolatról.