Támogatás a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak

2022. február 17.

A Netpanelnél 2019 januárja óta minden egyes kitöltött kérdőív után 1 forintot különítünk el nemes célok támogatására. Idén is a beteg gyermekeket segító szervezet kapta adományunkat.

A 2021. év során összegyűlt adomány-összeg felhasználásával kapcsolatosan korábban a gyermekek, illetve a beteg gyermekek segítését szavazták meg tagjaink, így idén januárban ilyen célokat szolgáló szervezeteket szedtünk csokorba a végső szavazáshoz.

 

Ezúton is köszönettel tartozunk mindazoknak, akik az elmúlt év során aktív kérdőívkitöltőink voltak, és azoknak is, akik most januári voksukkal segítettek abban a döntésben, hogy egyösszegű 420.000 Ft-os támogatásunkat melyik alapítványhoz juttassuk el.

A január 31-én zárult felmérésünkben a legtöbb szavazatot és az összegyűlt adományösszeget a Magyar Gyermekmentő Alapítvány kapta.

Örülünk, hogy együtt segíthetünk!

Köszönettel:

a Netpanel csapata

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

Megkezdjük az utalásos kifizetés tesztelését!

Novembertől kísérleti jelleggel, korlátozott számban a tagok egy részének biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy választhassák a banki átutalással történő kifizetést (az utalványok helyett). A tesztre való meghívásról a 15.000 Ft vagy e feletti összegű jutalmat novembertől igénylők közül az erre kiválasztott tagok e-mailben kapnak értesítést.

Embert barátjáról...

A Netpanel 2023 tavaszán a barátairól, barátságairól kérdezte a paneltagokat, mert kíváncsiak voltunk, nektek milyen tapasztalataitok vannak az egyik legfontosabb emberi kapcsolatról.