Ismét jótékonykodunk!

2023. február 10.

Immár ötödik éve, hogy együtt jótékonykodhatunk Veletek!
A Netpanelnél minden megválaszolt kérdőív után 1 Ft-ot különítünk el jótékony célokra. 
Ti pedig idén is a Magyar Gyermekmentő Alapítványt szavaztátok meg: hozzájuk fogjuk eljuttatni a 400.000 Ft-os adományösszeget.

Hogyan történt a szavazás?

2023-ben – ahogy tavaly is - a megelőző évben összegyűlt adomány-összeg felhasználásáról döntöttetek: 

1.      elsőként arról, hogy milyen típusú célt szolgáló szervezet kapja a támogatást

2.      ezt követően 2023 január-februárjában pedig megszavaztátok, hogy pontosan melyik szervezet kapja a teljes összeget.

A tavalyi évhez hasonlóan, legtöbbetek most is a gyermekek, illetve a beteg gyermekek segítését tartotta támogatandó célnak.

Soha még ennyi Tagunk nem szavazott!
Most több, mint 8200-an döntöttetek a támogatásról, ami rekord a Netpanel történetében. 

 

A Magyar Gyermekmentő Alapítványhoz hamarosan eljuttatjuk a teljes adományösszeget, amelyet mentőautók vásárlására fognak fordítani.

 

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

Megkezdjük az utalásos kifizetés tesztelését!

Novembertől kísérleti jelleggel, korlátozott számban a tagok egy részének biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy választhassák a banki átutalással történő kifizetést (az utalványok helyett). A tesztre való meghívásról a 15.000 Ft vagy e feletti összegű jutalmat novembertől igénylők közül az erre kiválasztott tagok e-mailben kapnak értesítést.

Embert barátjáról...

A Netpanel 2023 tavaszán a barátairól, barátságairól kérdezte a paneltagokat, mert kíváncsiak voltunk, nektek milyen tapasztalataitok vannak az egyik legfontosabb emberi kapcsolatról.