Fizetett kérdőívek - kérdőív kitöltés értékes utalványokért!

2023. április 17.

Fizetett kérdőívek, avagy kérdőív kitöltés értékes utalványokért!

Hogyan tudsz belevágni egy olyan, akár otthonról vagy bárhonnan végezhető online pénzkeresési lehetőségbe, ami rendszeresen hoz a konyhára? Mutatunk több lehetőséget is, itt nálunk a Netpanelnél.

Infografikán összefoglaltuk, hogy Netpanel tagként hogyan tudsz összegyűjtött pontjaiddal nettó értékű jutalmakat szerezni:

 

 

Ha megtetszett a lehetőség, hogy kérdőíveket tölts ki pénzért, akkor ingyenesen regisztrálhatsz a Netpanelbe bármikor:

- webes felületen

- vagy a Netpanel App-ban, ami már android és ios okostelefonokra is telepíthető.

A rendszeres, több online nyereményjátékban való részvétel mellett olyan kutatásokba is bevonódhatsz, ahol akár egy-egy kérdőív kitöltését is honoráljuk vásárlási utalvánnyal.

Jó kérdőívkitöltést és vásárlást kíván a Netpanel csapata!

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

Megkezdjük az utalásos kifizetés tesztelését!

Novembertől kísérleti jelleggel, korlátozott számban a tagok egy részének biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy választhassák a banki átutalással történő kifizetést (az utalványok helyett). A tesztre való meghívásról a 15.000 Ft vagy e feletti összegű jutalmat novembertől igénylők közül az erre kiválasztott tagok e-mailben kapnak értesítést.

Embert barátjáról...

A Netpanel 2023 tavaszán a barátairól, barátságairól kérdezte a paneltagokat, mert kíváncsiak voltunk, nektek milyen tapasztalataitok vannak az egyik legfontosabb emberi kapcsolatról.