Boldog Szülinapot Netpanel!

2023. október 6.

Hogyan tudsz a sorsolásba kerülni? Legyen legalább 10 db idén kitöltött kérdőíved október 31-ig! Ennyi, más teendőd nincs is!

 

"Születésnapi Netpanel nyereményjáték" szabályzat

Időtartam: 2023.10.01.-2023.10.31.
Sorsolás: 2023.11.01 (szerda) - egy fő nyertest sorsolunk.
Nyeremény: 1 db Decathlon 50.000 Ft nettó értékű online ajándékkártyát
Teljesítendő feltétel a sorsolásba való automatikus bekerüléshez: 2023.10.31-ig rendelkeznek legalább 10 db olyan helyesen és maradéktalanul kitöltött kérdőívvel, melyet 2023.01.01. után töltöttek ki, és profiljukban érvényes mobiltelefonszám elérhetőséget adtak meg.
Résztvevők: A játékban azok vehetnek részt, akik a Netpanel regisztrált tagjai, és teljesítik a fenti feltételt.
Külön jelentkezni/nevezni a játékra nem kell, az előírt feltételt teljesítők automatikusan bekerülnek a nyereménysorsolásba.
Kizárás: a sorsolásban nem vehetnek részt azok a tagok, akiknek nincs profiljukban megadva érvényes mobiltelefonszám, valamint a hibásan töltött kérdőívekből fakadóan zárolt fiókkal rendelkező tagok, és a korábban visszaélés miatt tiltott (utalványbeváltásra nem jogosult) tagok. 
Sorsolás módja: A sorsoláson azok a Netpanel tagok vesznek részt, akiknek 2023. október 31. éjfélig megvan a minimum 10 db helyesen és maradéktalanul idén kitöltött kérdőíve. A sorsolás SPSS statisztikai programmal történik, 3 fős sorsolási bizottság jelenlétében. A program biztosítja a véletlenszerű kiválasztást, így minden, a részvételre jogosult, az előírt feltételeket teljesítő paneltagnak egyenlő esélye van a nyeremény megszerzésére.
Eredményhirdetés: Legkésőbb 2023.november 1-5. között. A nyertest a sorsolást követő 10 napon belül e-mailben értesítjük, ezen kívül a netpanel.hu oldalon és a Netpanel közöségi média oldalain is közzétesszük a nyertes nevét és lakóhelyének települését.
Egyéb tudnivalók: Amennyiben a nyertes a 10. munkanap után nem érhető el, és nyereményéért nem jelentkezik, a nyereményre való jogosultságát elveszíti. A nyereményt a nyertes által megadott e-mail címre küldjük (online utalvány).  

Kérdésed van? Írj nekünk a netpanel@netpanel.hu címre!

Szólj hozzá!

Nézd meg, miket nyerhetsz!

Friss híreink

Megkezdjük az utalásos kifizetés tesztelését!

Novembertől kísérleti jelleggel, korlátozott számban a tagok egy részének biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy választhassák a banki átutalással történő kifizetést (az utalványok helyett). A tesztre való meghívásról a 15.000 Ft vagy e feletti összegű jutalmat novembertől igénylők közül az erre kiválasztott tagok e-mailben kapnak értesítést.

Embert barátjáról...

A Netpanel 2023 tavaszán a barátairól, barátságairól kérdezte a paneltagokat, mert kíváncsiak voltunk, nektek milyen tapasztalataitok vannak az egyik legfontosabb emberi kapcsolatról.